Lesmateriaal Publieke veiligheid

Boa en HTV

Met het lesmateriaal voor buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) en Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV) van Smart Educational Tools worden mbo-studenten opgeleid voor een baan als handhaver. Het lesmateriaal bereidt optimaal voor op examens van ExTH.

Een handhaver heeft een afwisselende baan en is veel buiten. Behalve juridische kennis, moet een handhaver weten hoe te handelen bij calamiteiten en weten hoe je mensen moet aanspreken in verschillende situaties.

 

Lesmateriaal Boa en HTV

Het blended lesmateriaal voor de opleiding Boa Basis en HTV is up-to-date en geschikt voor studenten HTV en werkende boa’s (permanente her- en bijscholing). Het bevat veel praktijkvoorbeelden, oefenvragen en zelftoetsen om studenten optimaal voor te bereiden op hun examens. Het lesmateriaal bestaat uit boeken en een digitale leeromgeving.

Er zijn 2 boeken in ontwikkeling (verkrijgbaar vanaf schooljaar 2023-2024):

  • Boek 1 BOA – Voor de opleiding Boa Basis en HTV. Dit lesboek bereidt voor op het ExTH-examen Boa Basis (theorie en praktijk)
  • Boek 2 HTV en BOA PHB – Voor (aankomende) boa’s die willen werken/werkzaam zijn in de verschillende domeinen en de opleiding HTV

Over het lesmateriaal van Smart Educational Tools

  • Het lesmateriaal is beschikbaar in verschillende vormen en combinaties. Afhankelijk van de opleiding is het materiaal beschikbaar in boekvorm en/of digitale leeromgeving. Zie de webshop voor de verschillende mogelijkheden.
  • Het lesmateriaal bereidt voor op het examen.
  • We bieden een uitgebreide docentenservice.
    In de digitale leeromgeving is voor docenten extra materiaal beschikbaar, zoals PowerPointpresentaties, extra opdrachten, video’s, etc.
  • Elk jaar wordt het materiaal geactualiseerd op basis van gewijzigde exameneisen.
  • Het lesmateriaal is samengesteld door autoriteiten op het gebied van Orde & Veiligheid. De auteurs van het lesmateriaal hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en zijn ook als docent en/of als deskundige in commissies actief.
  • Smart Educational Tools heeft een gevarieerd en relevant aanbod in Keuzedelen Orde & Veiligheid

Meer informatie?

Neem voor vragen en/of proefmateriaal contact op met één van onze adviseurs tel. 033-4892960 of set@explain.nl.

© Copyright Smart Educational Tools 2024