Onze auteurs

Dit zijn de auteurs van de leermiddelen van Smart Educational Tools

Hoofdredacteur O&V Stephan Kapma

Stephan Kapma is een bekend gezicht in de beveiligingsbranche. Hij heeft jarenlange ervaring in diverse activiteiten voor de beveiligingsbranche. Vanuit zijn kennis en ervaring adviseert hij Smart Educational Tools bij het ontwikkelen van het lesmateriaal. Ook treedt hij op als inhoudelijk aanspreekpunt.

Hij wordt ondersteund door de redactieraad:

  • Cora Allart
  • Mike Wijngaarden
  • Petra den Haan
  • Peter Geerdink
  • Rob Palm
  • Jim Voermans

 

Remy Nieuwenhuizen

Nieuwenhuizen is al 20 jaar actief met lesgeven op het gebied van zelfverdediging,  gevaar- en geweldsbeheersing en weerbaarheid. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in het geven van trainingen bij de Koninklijke Marechaussee. Hij verzorgt nu o.a. trainingen voor alle doelgroepen die tijdens hun werk in aanraking komen met agressie en geweld. Nieuwenhuizen is auteur van het keuzedeel Weerbaarheid voor beveiligers en handhavers.

Mike Wijngaarden

Wijngaarden, die is opgeleid als integraal veiligheidskundige, is teamleider beveiliging in het OLVG-ziekenhuis in Amsterdam. Daarnaast is hij docent Weerbaarheid en geeft hij trainingen op het gebied van agressieregulatie. Ook is hij actief in diverse commissies van deskundigheid op het gebied van particuliere beveiliging. Wijngaarden, die zelf ook een actief vechtsporter is, is auteur van het keuzedeel Basiskennis beveiliging in de zorg.

Hans Frech

Frech was meer dan 20 jaar politieman. Nu heeft hij een trainingsbureau, geeft rondleidingen in het roemruchte politiedistrict 2, Bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Daarnaast is Frech freelance-docent Handhaving Toezicht en Veiligheid en Cameratoezicht aan het Horizon College in Alkmaar. Frech is auteur van het keuzedeel Cameratoezicht (voor HTV’ers en beveiligers).

Willy Debets

Debets heeft jarenlange ervaring als rechercheur en heeft veel ervaring op het gebied van fraude en georganiseerde misdaad. Naast zijn werk was hij ook docent bij de Politieacademie en Stichting SOSV voor diverse recherchecursussen. Sinds 1 mei 2011 heeft hij een eigen opleidingsinstituut en Rechercheadviesbureau en is hij actief als particulier onderzoeker. Hij is auteur van Particulier onderzoeker Onderzoek en rapportage.

© Copyright Smart Educational Tools 2024