Wij gebruiken functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info

Training Beveiliging in de zorg

Het hoofddoel van een beveiliger in de zorg is 'het mede mogelijk maken van het leveren van zorg'. Werken als beveiliger in de zorg wijkt af van andere werkplekken. Zo krijg je in de zorg te maken met specifieke wet- en regelgeving. Daarnaast wordt reguliere wetgeving in de zorg anders uitgevoerd. Ook is het werken met patiënten en cliënten anders. Je krijgt te maken met zorgterminologie en taken in de ondersteuning van zorg. 

De training wordt mede verzorgd door de auteur van het boek en e-learning Beveiliging in de Zorg. Onze trainers hebben jarenlange ervaring in de beveiliging in de zorg. Tijdens de training worden aan de hand van praktijksituaties de complexe beroepssituaties en de wet- en regelgeving behandeld. Hierdoor kun je de theorie niet alleen beter gaan toepassen in je eigen beroepspraktijk, maar vergroot je ook de slaagkans voor je SVPB-examen Beveiliging in de Zorg.

Meer informatie en aanmelden training

 

Bekijk hier een demo van de e-learning.

Bel ons

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren

033-4892960

Mail ons

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren

trainingen@explain.nl

Webshop

Het product is toegevoegd aan je winkelmand