Dit zijn de auteurs van de leermiddelen van Smart Educational Tools

Dirk van den Heuvel

Dirk heeft ruim 36 jaar bij de politie gewerkt en is zeer ervaren in alle disciplines van zowel de private- als publieke veiligheidsorganisaties. Sinds vele jaren geeft hij hierin trainingen en opleidingen. Dat leidde tot het idee om ook boeken te gaan schrijven en uit te geven. Sinds 2014 gebeurt dit gezamenlijk met Smart Educational Tools.

Dirk is naast docent en auteur ook in diverse commissies van deskundigen actief.

Rob van der Lans

Rob heeft een lange loopbaan in de beveiliging. In 2006 besloot hij zijn kennis en ervaring in te zetten voor de beroepsvorming van nieuwe generaties beveiligers en startte met het verzorgen van opleidingen met IPro Safety. Als docent verzorgt hij alle opleidingen die IPro Safety aanbiedt. Met deze ervaring is hij begonnen met schrijven van opleidingsmateriaal. Sinds 2014 gebeurt dit gezamenlijk met Smart Educational Tools.

Gerard van Duykeren

Gerard van Duykeren is ruim 30 jaar werkzaam in de evenementen-beveiligingsbranche. Als CEO van ICMS/The Security Company (TSC) was hij betrokken bij meer dan 5.000 evenementen, zowel in voorbereiding als op locatie. De afgelopen jaren groeide de behoefte om de vakkennis en praktijkervaring in te zetten om de sector verder te professionaliseren, met een focus op opleiding en training. Dit resulteerde onder meer in de oprichting van de TSC Academy in 2009. Gerard is co-auteur van alle leermiddelen op het gebied van Event Security Officer.

 

Het product is toegevoegd aan je winkelmand