Wij gebruiken functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info

V-game is de eerste educatieve game voor de (aankomend) beveiliger!

Als meest recente aanvulling op het lesmateriaal van de opleiding Beveiliger en Coördinator Beveiliging heeft Smart Educational Tools een educatieve game voor de (aankomende) particulier beveiliger ontwikkeld. V-game is een kruising tussen een entertainmentgame en een (digitaal) leermiddel.

In V-game leren studenten een beveiligingsronde lopen en nemen ze een kijkje in de wereld van een beveiliger. Ze leren incidenten correct afhandelen en communiceren volgens protocol. Zo worden ze klaargestoomd voor de praktijk.

De onderdelen in de game zijn gebaseerd op de exameneisen van het SVPB praktijkexamen Beveiliger. De koppeling van een spelvorm en leerdoelen uit de praktijk helpt de student zich te verbeteren in zijn vak op verschillende onderdelen.

Licentie

V-game is te koop als schoollicentie en door de student op zijn beveiligde schoolaccount te spelen. De prijs van een schoollicentie is € 19,50 per student per jaar (12 maanden).

V-game is naar verwachting vanaf maart 2019 beschikbaar.

Download hier de brochure met uitgebreide informatie.

Bekijk ook de trailer om een indruk te krijgen van V-game.

Neem voor vragen en/of proefmateriaal contact op met één van onze adviseurs tel. 033-4892960 of set@explain.nl.

Bel ons

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren

033-4892960

Mail ons

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren

set@explain.nl

Webshop

Het product is toegevoegd aan je winkelmand