Wij gebruiken functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info

Verkoop

Drogisterij Verkoop (lesboek en antwoordenboek)

€59,64


ISBN: 9789492242280

  • Auteur: Anique Michielsen
  • ISBN: 9789492242280

In dit boek

Als verkoopmedewerker ga je werken met zelfzorggeneesmiddelen. Dat is verantwoordelijke werk, waarvoor je kennis nodig hebt over zelfzorgklachten en over de beschikbare geneesmiddelen voor die klachten.

Niet minder belangrijk is goed weten wat je taken zijn, zodat je de juiste beslissingen neemt om zo veilig gebruik van geneesmiddelen te bevorderen en risico’s te voorkomen.

Weet je bijvoorbeeld wat de eisen zijn voor de verplichte kassacheck? En weet je wanneer je de klant zelf kunt voorlichten en wanneer je de assistent-drogist erbij moet halen? De antwoorden op deze en andere vragen vind je in dit lesboek van de opleiding Verkoop in de drogisterij.

De lesstof wordt op overzichtelijke wijze en in begrijpelijke taal aangeboden, ondersteund door oefenvragen en afbeeldingen. Ook wordt er steeds een koppeling gemaakt met de leerdoelen en de exameneisen.

In 't kort:

  • Vanuit de exameneisen (Pharmacon) en de behoefte van de student geschreven.
  • Altijd actueel.
  • In begrijpelijke taal geschreven.

Ook verkrijgbaar: Adviseren 1, Adviseren 2 en Toezicht

Het product is toegevoegd aan je winkelmand