Wij gebruiken functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info

Toezicht

Drogisterij Toezicht (lesboek en antwoordenboek)

€40,10


ISBN: 9789492242310

  • Auteur: Anique Michielsen
  • ISBN: 9789492242310

In dit boek

De drogist geeft leiding en houdt toezicht. Om invulling te kunnen geven aan je beleid hiervoor, is het nodig dat je op de hoogte bent van de wetgeving.

Weet je bijvoorbeeld welke reclame toegestaan is voor geneesmiddelen en voor voedingssupplementen? En weet je aan welke eisen je moet voldoen voor het leveren van verantwoorde zorg? Deze eisen staan in de Nederlandse Drogistennorm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eisen voor de inrichting, scholing, administratie of bezetting.

De antwoorden op deze en andere vragen vind je in dit lesboek van de module Toezicht van de opleiding Drogist. Na het behalen van Adviseren 1 en 2 en Toezicht ben je gediplomeerd drogist.

De lesstof wordt op overzichtelijke wijze en in begrijpelijke taal aangeboden, ondersteund door oefenvragen en afbeeldingen. Ook wordt er steeds een koppeling gemaakt met de leerdoelen en de exameneisen.

In t kort:

  • Vanuit de exameneisen (Pharmacon) en de behoefte van de student geschreven.
  • Altijd actueel.
  • In begrijpelijke taal geschreven.

Ook verkrijgbaar: Verkoop, Adviseren 1 en Adviseren 2.

Het product is toegevoegd aan je winkelmand