Wij gebruiken functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info

Adviseren

Drogisterij Adviseren 2 (lesboek en antwoordenboek)

€77,64


ISBN: 9789492242303

  • Auteur: Anique Michielsen
  • ISBN: 9789492242303

In dit boek

Bij Adviseren 2 leer je adviseren bij pijn- en koortsklachten. Daarnaast is er aandacht voor  homeopathie en fytotherapie. Er zijn verschillen tussen deze therapieën, bijvoorbeeld in uitgangspunten en wetgeving.

Wist je bijvoorbeeld dat op de verpakking en in de bijsluiter van homeopathische middelen geen indicatie meer mag staan? Of dat een homeopathisch middel niet getoetst wordt op werking? De antwoorden op deze en meer vragen vind je in dit lesboek van de  opleiding (Assistent-) Drogist.

Na het behalen van Adviseren 2 ben je gediplomeerd assistent drogist en kun je passend advies geven bij alle zelfzorgklachten en de klant daarbij de keuze geven uit een regulier, een homeopathisch of een fytotherapeutisch geneesmiddel.

De lesstof wordt op overzichtelijke wijze en in begrijpelijke taal aangeboden, ondersteund door oefenvragen en afbeeldingen. Ook wordt er steeds een koppeling gemaakt met de leerdoelen en de exameneisen.

In 't kort:

  • Vanuit de exameneisen (Pharmacon) en de behoefte van de student geschreven.
  • Altijd actueel.
  • In begrijpelijke taal geschreven.

Ook verkrijgbaar: Adviseren 1, Toezicht en Verkoop.

Het product is toegevoegd aan je winkelmand